უმი ქათმის ხორცის გარეცხვა: რა უნდა ვიცოდეთ?

ქათმის ხორცი ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული ცილოვანი პროდუქტია, თუმცა მისი მომზადება საჭიროებს განსაკუთრებულ სიფრთხი...

Continue reading

ასპირინით კონსერვაცია: რისკები და ალტერნატივები.

ბოლო წლების განმავლობაში სურსათის უვნებლობის სფეროში აქტიურად განიხილება საკითხი, თუ რამდენად უსაფრთხოა ტრადიციულ...

Continue reading

საუკეთესო ფერადი საჭრელი დაფა სურსათის უვნებლობაში

რესტორნებში, კაფეებში, სასტუმროებში და სურსათის მწარმოებელ საწარმოებში მთავარი პრიორიტეტი ყოველთვის არის ჰიგიენა ...

Continue reading

რა არის და რატომ არის აუცილებელი HACCP-ის დანერგვა საქართველოში

სურსათის უვნებლობა რესტორნებისთვის ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი საკითხია. მომხმარებლის ნდობა, რეპუტაცია და ბიზნ...

Continue reading