03 ოქტ Uncategorized უმი ქათმის ხორცის გარეცხვა: რა უნდა ვიცოდეთ? ოქტომბერი 3, 2025 By arabulitamuna 0 comments ქათმის ხორცი ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული ცილოვანი პროდუქტია, თუმცა მისი მომზადება საჭიროებს განსაკუთრებულ სიფრთხი... Continue reading
03 ოქტ სურსათის უვნებლობა ასპირინით კონსერვაცია: რისკები და ალტერნატივები. ოქტომბერი 3, 2025 By arabulitamuna 0 comments ბოლო წლების განმავლობაში სურსათის უვნებლობის სფეროში აქტიურად განიხილება საკითხი, თუ რამდენად უსაფრთხოა ტრადიციულ... Continue reading
04 სექ სურსათის უვნებლობა საუკეთესო ფერადი საჭრელი დაფა სურსათის უვნებლობაში სექტემბერი 4, 2025 By arabulitamuna 0 comments რესტორნებში, კაფეებში, სასტუმროებში და სურსათის მწარმოებელ საწარმოებში მთავარი პრიორიტეტი ყოველთვის არის ჰიგიენა ... Continue reading
01 სექ სურსათის უვნებლობა რა არის და რატომ არის აუცილებელი HACCP-ის დანერგვა საქართველოში სექტემბერი 4, 2025 By arabulitamuna 0 comments სურსათის უვნებლობა რესტორნებისთვის ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი საკითხია. მომხმარებლის ნდობა, რეპუტაცია და ბიზნ... Continue reading